Sinds een aantal weken werk ik hard aan de website dukenburg.nl.

Als je een domeinnaam als dukenburg.nl weet te bemachtigen,  geeft dat  ook een bepaalde verantwoordelijkheid vind ik. Met deze domein naam, moet er ook een website aan vast zitten waar iedere Dukenburger, en/of bezoeker van ons stadsdeel iets aan kan hebben.

Zo is het idee geboren om een startpagina te maken waar alles te vinden is van Dukenburg.

Dus geen nieuwspagina zoals bv Malvert.online.

Het moet een aantrekkelijke startpagina worden voor Dukenburg. Van winkel tot sportschool en van kerk tot scouting. Als mensen iets zoeken in Dukenburg moet het te vinden zijn op dukenburg.nl. heel veel staat er al op, maar ongetwijfeld heb ik niet alles. Welke dingen wil jij nog op de dukenburg.nl hebben? Welke vereniging, groep of club mag op deze website volgens jou beslist niet ontbreken ?

Mail dan naar info@dukenburg.nl